Mange fordeler i samme løsning

Felles for alle produktene og løsningene vi leverer er at de gjør mer enn å løse et enkelt problem eller å dekke ett enkelt behov. De har alle flere funksjoner eller gunstige tilleggsfordeler. Hvis man f.eks. velger en himling i kompositt-materiale får man et tak som skjuler tekniske installasjoner, men med på kjøpet får man både en støydempemnde effekt og spennende visuelle muligheter. Og monteringen er enkel!

Her vises arkitekturvev som vindskjerming

De viktigste fordelene:

enklere montasje

Mange av produktene våre er utviklet med tanke på enkel montering, noen har også fått inovasjonspriser for disse patentene. Enklere montasje er også raskere montasje.

driftssikre

Våre løsninger, både faste, mekaniske og elektroniske, er ekstremt pålitelige. De er designet og testet for å vare lenge, under alle tenkelige forhold.

redusert vedlikehold

De materialene og produktene vi leverer er praktisk talt vedlikeholdsfrie. Når løsningene er montert, er det ikke så mye mer å tenke på.

utprøvde produkter

Vi opererer med meget gode garantier og fokuserer på kun å levere produkter med ekstremt lang holdbarhet. Løsningene våre har gjort stor suksess blant store og små kunder innenfor offentlige, bedrifts- og privatmarkeder i hele Europa i flere tiår. Vi har tekniske data lett tilgjengelig for alle kunder som ønsker det.

resirkulerbare

Materialene vi arbeider med er 100% resirkulerbare og kan leveres til oss eller produsent hvis bygget skal rives eller at produktet av annen grunn ikke lenger skal brukes.

Våre leverandører

Byggderm legger vekt på å levere solide produkter fra annerkjente og erfarne leverandører på det internasjonale markedet.

Renson

Det belgiske selskapet Renson driver med aluminiumsfasader, solskjerming og naturlig ventilasjon.

Haver & Boecker

Et tysk selskap som driver med stålvev for arkitektur og industri, i tillegg til produksjon av maskiner for industrien.

Serge Ferrari

Et fransk selskap, markedsledende innenfor produksjon av fleksible komposittmaterialer.

FaCid

FaCid er et tysk selskap som har patentert et system for montasje av tekstil- og komposittmaterialer.

© Copyright Byggderm 2014 - |Byggderm AS, Breivikveien 19A, 4014 Stavanger|Telefon 909 77 136|Mail: ove@byggderm.no