Leverandører med lang erfaring

Solide og velprøvde produkter med lang levetid og fyldig dokumentasjon er de viktigste kravene vi i Byggderm stiller når vi velger leverandører. Det at produktene har et innovativt og miljøvennlig aspekt gjør dem ekstra spennende å jobbe med, og hente dem hjem til Norge. Det er bakgrunnen for at vi hovedsaklig samarbeider med disse fire erfarne selskapene på det internasjonale markedet. De har fra 30 til over 100 års erfaring med løsninger for bygg og bolig.

Her vises arkitekturvev fra Haver & Boecker

Våre leverandører

Renson

Det belgiske selskapet Renson driver med aluminiumsfasader, solskjerming og naturlig ventilasjon.

De produserer ventilasjonsløsninger i forbindelse med dører og vinduer – naturlig ventilasjon. Innen solskjerming tilbyr de aluminiumslameller - både vertikalt og horisontalt – i tillegg til Fixscreen, en motordrevet komposittduk som heises opp og ned foran vinduer. De lager også andre typer lameller og rister for ventilasjonsutløp og -inntak. Renson produserer flere typer hagestuer, både permanente og fleksible.

100 års erfaring med bygningsprodukter, 50 år med aluminiumsprodukter og 30 års erfaring med ventilasjonsprodukter.

Haver & Boecker

Et tysk selskap som driver med stålvev for arkitektur og industri, i tillegg til produksjon av maskiner for industrien.

Innen arkitekturprodukter dekker Haver & Boecker blant annet bruksområdene solskjerming, dobbelfasade, uterom, utendørsvegger og rekkverk, vindskjerming og himlinger.

Det nyeste tilskuddet til produktutvalget er mediafasader, altså stålvev med integrerte led-lys som fungerer som gigantiske skjermer. Innenfor området industriprodukter driver de med hele spekteret fra grovere stålvev for steinindustri til finmasket stålvev for partikkelanalyse i laboratorier.

Serge Ferrari

Et fransk selskap, markedsledende innenfor produksjon av fleksible komposittmaterialer.

Serge Ferrari har også produksjonsavdelinger også i Sveits og Italia. Den patenterte teknologien for produksjon av komposittmaterialene, kalt "Précontraint Serge Ferrari" har blitt et velkjent kvalitetsstempel i bransjen.

Serge Ferrari lager produkter for fasader, himlinger, akustikk og støyreduksjon, rominndeling, solskjerming, vegg- og takkonstruksjoner innendørs og utendørs. De tilbyr også store fasadeløsninger med fotografiske motiver, og har en sterk miljøprofil med resirkuleringsprosesser i produksjonen.

FaCid

FaCid er et tysk selskap som har patentert et system for montasje av tekstil- og komposittmaterialer.

De spesialiserer seg på profiler for festing av duker over små og store flater, og det er profilenes holdbarhet og enkelheten i systemet som gjør FaCid til den beste aktøren i bransjen.

Med FaCids system kan man i prinsippet feste hva som helst, men FaCid selv anbefaler kun bruk av produkter de går gode for – deriblant Serge Ferraris komposittduker.

Byggderm er FaCIDs representant i Norge.

Mange fordeler

enklere montasje

Mange av produktene våre er utviklet med tanke på enkel montering, noen har også fått inovasjonspriser for disse patentene. Enklere montasje er også raskere montasje.

driftssikre

Våre løsninger, både faste, mekaniske og elektroniske, er ekstremt pålitelige. De er designet og testet for å vare lenge, under alle tenkelige forhold.

redusert vedlikehold

De materialene og produktene vi leverer er praktisk talt vedlikeholdsfrie. Når løsningene er montert, er det ikke så mye mer å tenke på.

utprøvde produkter

Vi opererer med meget gode garantier og fokuserer på kun å levere produkter med ekstremt lang holdbarhet. Løsningene våre har gjort stor suksess blant store og små kunder innenfor offentlige, bedrifts- og privatmarkeder i hele Europa i flere tiår. Vi har tekniske data lett tilgjengelig for alle kunder som ønsker det.

resirkulerbare

Materialene vi arbeider med er 100% resirkulerbare og kan leveres til oss eller produsent hvis bygget skal rives eller at produktet av annen grunn ikke lenger skal brukes.

© Copyright Byggderm 2014 - |Byggderm AS, Breivikveien 19A, 4014 Stavanger|Telefon 909 77 136|Mail: ove@byggderm.no