Du er her: Forsiden > Produkter

Innovative produkter for framtiden

Vi i Byggderm synes det er spennende å bringe hjem innovative produkter fra annerkjente produsenter på kontinentet. Og det er spennende å se mulighetene innen bygg og arkitektur på en nye måte. Det er viktig for oss med fokus på energieffektiviserende løsninger som både er lønnsomt for kundene og fordelaktig for samfunnet som helhet. At det foreligger fyldig dokumentasjon om produktene er alfa og omega for oss. Og det er denne kombinasjonen av nye løsninger, høy kvalitet, solid dokumentasjon og en god miljløprofil som er avgjørende for hvilke produkter vi velger å tilby.

Her vises arkitekturvev fra Haver & Boecker

Våre hovedprodukttyper

Komposittduk

Det finnes nesten ingen grenser for bruksområdene til komposittmaterialer. En komposittduk er et mykt, vevd rutenett spesialkonstruert for å dra nytte av styrkene i sine bestanddeler.

Det vil si at produktfordelene er mange: Komposittduk er lettvektig, slitesterk, støyabsorberende og transparent. Man kan også trykke skrift, mønstre, eller fotografier på kompositt.

Duken kan blant annet brukes til solskjerming, himling, fasade, rominndeling eller akustikkdemping, men det er kun fantasien som setter grenser for bruksområder. Våre produsenter har patenterte produksjonsmetoder og er markedsledende.

Arkitekturvev i stål

Hvis man ønsker å kombinere funksjonalitet og estetikk, er stålvev en utmerket løsning. Designet er robust, men elegant og brukes like gjerne inne som ute.

Stålvev brukes ofte på utsiden av parkeringsanlegg for å beskytte bygninger og biler mot elementene. Andre bruksområder inkluderer himlinger, solskjerming, fasader og rominndeling.

Aluminiumslameller

Det er ikke bare driftssikkerhet som gjør at flere og flere velger aluminium når de skal skjerme bygg for sol, vær og vind.

Lameller og fasader i aluminium gir bygninger vakre, moderne og homogene linjer som ikke trenger å brytes av vifter og ventiler. De fleste løsningene våre er enkle å installere, og samtlige er selvsagt vedlikeholdsfrie.

Ventilasjonsprodukter

Produkter for naturlig ventilasjon er en viktig del av vårt fokus på klimakontroll og energieffektive løsninger for bygg og bolig. Gjennom vårt samarbeid med Renson kan vi levere gjennomtestede produkter av høy kvalitet.

Stålvev for industrien

Som importør av Haver & Boeckers produkter hører også stålvev for industrien med i bildet. Produktene er robuste og produsert med enorm presisjon.

Annet

Vi leverer flere produkter og tjenester knyttet til fasader, uterom, næringsbygg og bolig. Ta gjerne kontakt for mer informasjon.

Våre leverandører

Renson

Det belgiske selskapet Renson driver med aluminiumsfasader, solskjerming og naturlig ventilasjon.

Haver & Boecker

Et tysk selskap som driver med stålvev for arkitektur og industri, i tillegg til produksjon av maskiner for industrien.

Serge Ferrari

Et fransk selskap, markedsledende innenfor produksjon av fleksible komposittmaterialer.

FaCid

FaCid er et tysk selskap som har patentert et system for montasje av tekstil- og komposittmaterialer.

© Copyright Byggderm 2014 - |Byggderm AS, Breivikveien 19A, 4014 Stavanger|Telefon 909 77 136|Mail: ove@byggderm.no